Login or create new account.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

Review your order.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam Pellentesque habitant.

Payment And FREE shipment.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

Client Login
Or

Home

Šta je internet marketing?

 
Internet marketing ili online marketing odnosi se na promovisanje sadržaja pomoću web-a i email-a sa ciljem da se privuku potencijalni kupci roba i/ili usluga. Internet marketing i online promocija se obično koriste u sprezi sa tradicionalnim tipovima promocije kao što su radio, televizija, novine i magazini.
 
Oblasti internet marketinga
 
Internet marketing može (uslovno rečeno) da se podeli na nekoliko većih oblasti, kao što su web marketing, email marketing i marketing društvenih mreža.
 
  1. Web marketing - odnosi se na internet prodavnice (e-commerce), sajtove za saradnički marketing (affiliate marketing), promotivne ili informativne sajtove, online (plaćenu) promociju na internet pretraživačima i organski marketing preko optimzacije pretraživača (SEO).
  2. Email marketing - u isto vreme se odnosi i na promociju i na promotivne napore preko email poruka upućenih kako ka postojećim tako i ka potencijalnim klijentima.
  3. Marketing društvenih mreža - uključuje promociju i marketing (kao što je viralni marketing) koristeći platforme društvenih mreža Facebook, Twitter, You Tube itd.