Login or create new account.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

Review your order.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam Pellentesque habitant.

Payment And FREE shipment.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

Client Login
Or

Home

YouTube je drugi najposećeniji pretraživač posle Google-a. Pomoću Google-ovog alata poznatog kao AdWords za video možete da dosegnete ogromnu publiku koju ima YouTube. Bilo koji video možete postaviti na ovaj pretraživač i na taj način se obratiti Vašoj ciljnoj grupi potencijalnih klijenata. Oglašavanje na YouTube-u je vrlo isplativo jer plaćate samo kad neko pogleda Vaš video u celosti. 

 
Vrste oglasa na YouTube-u:
 
TrueView oglasi
 
   TrueView oglasi u pretrazi
      Ovaj format oglasa se prikazuje na rezultatima YouTube pretrage. Naplaćuju se po kliku kada neko odluči da pogleda Vaš video oglas.
 
   TrueView oglasi u prikazu
      Ova vrsta oglasa se prikazuje pored videa na YouTube-u ili na Google mreži multimedijalnog oglašavanja. I ovi oglasi, kao i oglasi u pretrazi se naplaćuju po kliku, tj. onda kada neko odluči da pogleda Vaš oglas.
 
   TrueView oglasi u strimu
      TrueView oglasi koji se prikazuju pre, u toku trajanja ili nakon video snimka na YouTube-u. Posetioci prvih pet sekundi oglasa moraju da pogledaju, a nakon toga mogu da ga preskoče. Vama se naplaćuje samo ako korisnik pogleda ceo oglas od 30 sekundi ili manje ako je Vaš oglas kraći.
 
 
Tekstualni oglasi
 
   YouTube omogućava prikazivanje i tekstualnih oglasa. Oni se plasiraju u donjem delu video snimka koji korisnik gleda.
 
 
Multimedijalni oglasi
 
   Ova vrsta oglasa se prikazuje na dnu video snimka u toku njegovog trajanja ili u okviru banera sa desne strane videa.
 
 
YouTube oglasima se može precizno ciljati određena grupa Vaših potencijalnih klijenata. Što je bolje određena Vaša publika i rezultati oglašavanja će biti bliži željenom efektu. 
 
 
Ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje na YouTube-u slobodno nam se obratite, sa zadovoljstvom ćemo Vam pružiti saradnju.