Login or create new account.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

Review your order.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam Pellentesque habitant.

Payment And FREE shipment.

Pellentesque habitant morbi fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam. Pellentesque habitant

Client Login
Or

Home

Zašto bi trebalo da koristite direktni E-mail marketing?

Efektivan E-mail marketing omogućava Vašoj kompaniji da izgradi profitabilne odnose sa klijentima tako što ćete im se obraćati direktno putem elektronske pošte.

Ovaj odnos koji se gradi između Vas i Vaših sadašnjih i potencijalnih klijenata uvećava njihovu vrednost i konverziju tako što se kupci vraćaju da ponovo kupe od Vas. Dodatno, može da donese i nove kupce jer E-mail pretplatnici mogu da podele Vašu ponudu sa drugima i time doprinesu rastu liste ljudi kojima šaljete informacije o Vašim proizvodima ili uslugama.

 Ono što je naročito dobro je to što E-mail marketing utiče na ciljnu grupu potrošača. Dakle, pretplatnici Vašeg biltena mogu da Vam se obrate direktno i pitaju za dodatne informacije o konkretnim proizvodima / uslugama. Nema bespotrebnog trošenja vremena na one koji nisu zainteresovani već se pažnja usmerava samo na pretplatnike kojima vredi posvetiti vreme i energiju.

 

Ko, kako, kada?

 Procedura je vrlo jednosavna. Da biste počeli da koristite direktni marketing i uvideli sve prednosti koje donosi, dovoljno je da nam se obratite na neki od dole navedenih načina, a mi ćemo Vas kontaktirati i pobrinuti se za sve ostalo!